ana's FotoPage

By: ana imtiyaz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Apr-2009 15:47 Email | Share | | Bookmark
Tension duit tak masuk...

Ya Allah...
Maybank ni rosak ke atau aku yang salah??
tp aku masukkan dah betul...aku pasti
Masalahnya aku bank in RM200 utk transfer ke akaun mymode
Butiran dia Jam 7.59pm Tarikh 17/4/2009 Hari Jumaat Tempat Maybank Taman Ria Jaya 2 Sungai Petani
Aku sms Hee tya, dia soh rujuk bank.
OK la...tp hati x sedap sbb duit hilang gitu je...


Monday, 13-Apr-2009 14:14 Email | Share | | Bookmark
Aktif GPRS

mak teh sofiah - ank spsg
kak cik - cucu sorg
kak zira - x de ank
Hari ni aku rasa bangga sbb leh aktif GPRS... mesti ada yg dah meluat dgn GPRS dan still ada yg rasa x krg hebat ingin kan gmbr dr mmber2
Aku bukannya minat sgt GPRS ni..actually member yg teringin sgt nk bg gmbr dia kt aku. Mklm la dia glemer kot xde la....sori DIBAH.Aku sbnr nyer dh design setiap org kad staf/pengajar di sekolah aku. So, depa ni pakat nk send gmbr demo la....hahahaha. syok ja aku

Stat dr itu la aku pn call operator.Mula2 malay gel angkat tepon.Calling skt pya...last2 aku blh terlupa jenama hp aku mana aku nya operator tu akn tya jns hp aku...
pikio pnya pikio las br aku dpt penyelesaiannya...

so bila dh dpt, aku pn calling operator la...hahahah..gelak besar aku dibueknya.operator ni ckp mcm ketapi....laju tk bernokhtah.nsb baik apa yg dia ckp aku dpt pick up n betul apa yg aku setting kt tpn aku tuh....perghhh

ok la...mula2 dia mnta nama, n sahkan no tepon aku.then dia mnta jenis tepon.Apa yg aku kena buat lepas tu cuma taip SET dan send ke nombor 20999.kmdian aku diminta tutup hp 5-10 minit.after that br buka.tggu msg pengesahan setting.

TUT TUT....dgr mesej dr CELCOM bgtau GPRS da xtif.Pastu apa yg meber aku send br dpt. Woww..terrornye aku

k la kan...

itu satu perkara. Perkara ke2 nk gtau kt sini...kutipan aku (dana sek) dpt berganda
xsangka sambutan kad menggalakkan. Aku hepi sgt.....tp yg xberapa hepi bila ink aku da kering...xleh guna.sdgkan janji ngan bdk2 sekolah nk bg kad esok....kad mau x mau kena print kt luar ler....

lps suami aku blk keja aku soh dia tlg p print sat....kedai potostate kt hujung taman tu amik 50 sen selai..hmmm kemarin dl aku p print dia amk 4 kupang ja...rasanya dia tau, aku ni org bajet...sbb tu dia bg murah

tp jumlah semua kertas yg aku print tu dlm 28 lai = RM11...patutnya aku nk print dlm 22 ja.6 lai lg dia bg free tu yg sedap blk tu....

ntah la...hati aku rasa x puas hati tu ade la juga sbb ink dia x ok gak...hijau striking jd kale hijau gelap.nk jual kad, xkan nk bg brg x ok kot...esok kena tya persetujuan dl la..kl depa kata ok aku bg...kl x aku kena bg free dl la....

tp xpa...tok guru ja...duit kita blh claimn. yg lain niat sdkh lillahi taala...


Sunday, 12-Apr-2009 15:13 Email | Share | | Bookmark
Design

belakang kad
depan kad
today im very tired...
tired ngan budak2 sekolah....xlarat dgn kerenah depa
tp aku hepi bila btgk muka girang knk2 ribena....
cuuuuuute bangat...hehehehe. first bila aku masuk rmh nurul hannah imtiyaz sambut aku
hah...tahu la aku dia ni suka bodek
rupanya mmg btl...dia nk min game
hafizin fahmi lena....

pkl 3 mak kol ajak p tgk mak tok sakit...terlantar kt rumah
balik tu singgah jap kt rmh tok long....sampai kt bujang dekat malam la jugak

mlm aku start design kad pelajar sekolah
wpun penat...tp aku rasa keinginan nk design tu melonjak2 sb masa tu idea aku dah ketat kt kepala
lantak la...depa nk komen apa esok nih...janji mlm ni aku ada perubahan pd design aku


Saturday, 11-Apr-2009 12:05 Email | Share | | Bookmark
Create Kad Pelajar

Contoh Design Kad (Depan)
Contoh Design Kad (Blkg)
Well...hr ni bz buat kad pelajar. Tp xtau la nk tgk camna...sbb sllnya sndr buat x pandai complaint sgt.Kalau org tgk tntu ada pndgn yg lbh bernas....

apa pn ni bkn yg terakhir aku nk design...lps ni mgkn ada lg


Friday, 10-Apr-2009 14:15 Email | Share | | Bookmark
Hafizin Fahmi

dok tgk keta...x sbr la tu
oops..tergostan kt blkg lak
ok...reverse menjadi.go!!!
View all 6 photos...
Hari ni ummi nk kemas rmh sikit...sbb satg nk ikut abah g PC Fair kt SP.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net